nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...
500 eenpansgerechten kookboek
€ 12,95 Per stuk
-13%
Bakbijbel door Rutger van den Broek
Bakbijbel door Rutger van den Broek
€ 25,95 Per stuk € 29,95 Per stuk
-13%
Broodbijbel door Hiljo Hillebrand
Broodbijbel door Hiljo Hillebrand
€ 25,95 Per stuk € 29,95 Per stuk
Oven en stoven kookboek
€ 12,95 Per stuk
Pizza receptenboek
€ 9,95 Per stuk
-10%
Pizzabijbel door Simon Giaccotto
Pizzabijbel door Simon Giaccotto
€ 26,95 Per stuk € 29,95 Per stuk
Römertopf kookboek
€ 12,95 Per stuk
-13%
Soepbijbel door Heleen Timmermans
Soepbijbel door Heleen Timmermans
€ 25,95 Per stuk € 29,95 Per stuk
Tajine kookboek
€ 12,95 Per stuk
Uit de rookoven kookboek
€ 12,95 Per stuk

Kookboeken voor puur kookplezier!


Hier tref je een overzicht aan van bijzondere kookboeken waar wij enthousiast van worden. Met recepten, tips en tricks van leuke en bijzondere kookgekken die dit graag met je willen delen. 

Hierbij gaat het misschien niet zozeer om het eindresultaat, al is dat natuurlijk niet onbelangrijk, maar eerder hoe je daartoe komt en wat je daarvoor moet doen. Koken is vooral een bezigheid waar je veel plezier en ontspanning aan kunt beleven. Ook het aloude credo "oefening baart kunst" gaat hier zeer zeker op. Door het regelmatig te doen ontwikkel je de handigheid en de broodnodige ervaring om tot het perfecte eindresultaat te komen. Hulp tijdens dit proces en uitleg met duidelijke adviezen kunnen je behoeden voor een mislukt eindresultaat. Dus niet alleen kookboeken met een opsomming van recepten, maar juist ook uitleg en achtergrondinformatie over het gerecht en de bereiding ervan, vinden wij van belang. Met duidelijke teksten en geïllustreerd met mooie foto's of tekeningen. 
 

Kookboeken voor zoete en hartige gerechten


Zowel de zoetekauw, als de liefhebber van hartige gerechten komen bij ons aan hun trekken. Of je nog beginner bent of al een geoefende hobbykok, je steekt er allemaal iets van op. Leer hoe je de lekkerste taarten of zelf versgebakken broden bakt. Liefhebber van pizza, wij helpen je om een echte pizzaiolo te worden. Ook voor de juiste hulpmiddelen ben je bij ons aan het juiste adres. Want koken met je handen is leuk toch heb je altijd kook- en bakgerei nodig. 

Weet je wat de ideale ontspanning is? Neem plaats op de bank, pak een kopje thee en blader door een kookboek. Je leert terwijl je leest, ontspant, maar de doet ook gelijk inspiratie op wanneer je zelf weer aan de (het be-)slag gaat. 

Wij blijven voor je op zoek naar leuke nieuwe uitgaves waarmee we het assortiment zullen blijven uitbreiden. Ben je op zoek naar iets nieuws, kom dan gerust even kijken wat we voor je hebben gevonden. Ben je op zoek naar een bepaald boek, laat het ons weten want we willen altijd kijken of we je hieraan kunnen helpen. 
 

Kookboeken voor puur kookplezier!| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.