nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...

Braadpannen voor puur kookplezier!


Een heerlijk stoofgerecht of een eenpansgerecht met verschillende ingrediënten, hiervoor is een braadpan ideaal. Een braadpan beschikt altijd over een deksel, waardoor de sappen niet verloren gaan en het gerecht de smaak krijgt die het in zich heeft. De meeste braadpannen worden gemaakt van gietijzer, plaatstaal of gietaluminium welke allen een goede warmtegeleiding hebben. Hierdoor wordt het gerecht rondom gegaard wat zorgt voor extra smaak en heerlijk om te eten. Daarnaast houden deze pannen de warmte langer vast, waardoor je ze ook op tafel kunt zetten om vanuit de pan direct uit te serveren. Door de gebruikte grondstoffen gaan deze pannen niet roesten en kan je er zodoende zeer lang van genieten. Uiteraard kunt u deze pannen gebruiken op verschillende hittebronnen zoals een gasfornuis, elektrische en keramische kookplaten en inductie. Ook kunnen deze pannen in de oven. Zo kunt u de ingredienten eerst even boven het vuur aanzetten en dan in de oven verder laten garen. Zo krijgt u een heerlijk mals en smakelijk eindresultaat.


Betaalbare kwaliteit: Sürel

Een goed voorbeeld van een compleet programma braadpannen geproduceerd uit hoogwaardig gietijzer. Bij juist gebruik heeft u vele jaren plezier van deze pannen. Sürel braadpannen zijn leverbaar in diverse maten en uitvoeringen en u heeft de keus uit de kleuren rood en zwart.

U vindt bij ons braadpannen in verschillende maten en kleuren. Zo vindt u bij ons de voor u perfecte braadpan welke precies aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen of zoekt u een speciale braadpan, laat ons dat dan weten. Wij zullen ons best doen om voor u de juiste pan te vinden. 
 

Braadpannen voor de oven of andere hittebronnen voor puur kookplezier.| Meer

Op deze website gebruikt Ovenwinkel cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.